Dvd kijken ?!

(Vervolg op gister)

Dvd-speler op z’n plek gezet, brood gesmeerd, in de oven gedaan, het boekje erbij gepakt en het simpele klusje kon beginnen.

Het begon er al mee dat de eerste stekker er niet in wilde, maar na een tijdje frummelen zat deze in de dvd-speler. Nu het andere eind in de video-recorder, na wat moeite zat deze er ook in.

Dvd erin, tv aan, video aan en stereo aan. Alles op het juiste kanaal, we konden beginnen! Het leek net of de afstandsbediening het niet deed, oeps een batterij verkeerd om.

Boterhammen omdraaien.

Ik moest een menu-tje krijgen, maar niks te zien alleen een blauw scherm, Gerard gebeld, die zat nog in de trein. Volgens hem moest ik nu echt een menu-tje zien, hij had de Engelstalige handleiding meegenomen. Ik snapt er niks van.

Ondertussen piepte de oven en was het brood klaar.

“Mam gaan we nu dvd kijken?!”

Als ik het boekje van de video erbij zou pakken kon ik daar kijken hoe ik een ander kanaal kon zoeken. Gerard opgehangen en ik zou wel verder kijken. Kinderen aan het eten gezet en zelf nog wat verder geprobeerd, maar niks hoor.

Het werd later, mijn brood koud en nog steeds geen ‘Finding Nemo’ Uiteindelijk lagen de kinderen laat in bed, geen film gezien en geen tijd meer om voor te lezen.

Het boekje van de video-recorder erbij. Toen ging ik kanalen zoeken en ja hoor, alle kanalen door elkaar! Na veel gemier de Nederlandse zenders + brt 1 en 2 en bbc 1 weer op z’n plek gezet.

En nog steeds geen menu!

Ik gaf het op, als Gerard weer thuis was moest hij maar kijken.

0:00 uur daar hoorde ik een sleutel in de deur. “En is het nog gelukt?” Niet echt dus.

Gerard frummelt een tijdje aan alle stekkers en viola, het menu-tje!

Of je stopt de stekker er (goed) in!

Het geluid werkte niet helemaal lekker dus we hebben uiteindelijk het upc-kastje op E1 gezet en de dvd-speler op E2 en toen was alles naar wens.

Woensdag-morgen begon met een stroomstoring, ’s middags hebben de kinderen eindelijk ‘Finding Nemo’ gekeken.

Vandaag is het donderdag Gerards vrije avond, ’s kijken of we een filmpje kunnen pakken 😉

Sorry, the comment form is closed at this time.