Welkom op IJburg!

Wat een wind zeg vandaag! Ik kwam er bij ons in de straat gewoon bijna niet tegen in. Mijn eerste gedachte is dan altijd “Welkom op IJburg!” Als je niet van wind houdt moet je hier niet komen wonen, het waait hier bijna altijd. Als je richting de stad fietst merk je meteen het verschil, het is er ook warmer.

Gister zei ik nog tegen iemand: “De kinderen hebben nu 2x thuis gegeten en vonden dat gelukkig heel fijn. Met het mooie weer vind ik het ook nog leuk om 4x heen en weer naar school te fietsen ;-)” Vandaag weet ik eigenlijk niet hoe lang ik het leuk ga vinden. Nu waait het een halve storm, maar regen heb je natuurlijk ook nog.

Binnen, uit de wind met het zonnetje erbij krijg ik toch ook wel weer een beetje een voorjaar-gevoel. Ik heb zin om van alles aan te pakken.

De zwemvierdaagse bv, gister viel er een folder in de bus. “Geef je op voor de zwemvierdaagse!” 4 x 500 meter. Dat zou toch wel te doen moeten zijn, je mag zwemmen tussen 18:00 en 20:00 uur. Maar ja, we hebben natuurlijk ook nog de rest van de dag.

’s Avonds ben ik best wel moe en ik voel nu ook dat de vermoeidheid, nu de week vordert op begint te lopen. Ik heb de ingrediĆ«nten in huis om kwarkbrood te maken, zou dat nog lukken vandaag, dan moet ik nu gaan beginnen…

Sorry, the comment form is closed at this time.