Een drukke dag?

7:20 Het wordt en drukke dag vandaag en daar zie ik best wel tegen op. Ik ben er uit, snel aankleden en de kinderen eruit jagen.

7:42 Handdoeken-was in de machine.

7:51 2 pasta-sausen en 2 pasta-prutjes uit de vriezer gehaald en in een pan gedaan. Ontdooien maar! De helft van het eten voor vanavond staat klaar.

8:01 Wel aan tafel gezeten maar nog geen hap door mijn keel. Gerard heeft het gelukkig al wel gesmeerd en het trommeltje gaat mee. Snel zwemspullen pakken voor Dani. Pasfoto’s voor m’n rijbewijs niet vergeten. Nog even m’n thee opdrinken en dan gauw naar school. De bus naar het zwembad vertrekt op tijd. En dan door naar Stadsdeelkantoor Oost-Watergraafsmeer voor m’n rijbewijs. Ik hoop dat het droog blijft.

10:27 Zo daar ben ik weer. Kom ik na een half uur fietsen door regen en wind bij het Stadsdeelkantoor, is er een storing in heel Amsterdam. Geen aanvraag voor een nieuw rijbewijs ingediend dus, dat wordt in ieder geval 3 dagen niet autorijden volgende week. Misschien kan ik Gerard lief aankijken voor het zwemmen maandag, anders word het fietsen. Wat ik wel gedaan heb is mijn ontbijt genuttigd en uitgerust. Na een uurtje ben ik maar weer op huis aan gegaan, wind mee, op IJburg wel weer regen en… op tijd thuis voor de koffie, dat dan weer wel.

10:49 Handdoeken-was uit de machine, 2e was erin. Nu eerst een bakkie koffie.

11:48 Was een lang bakkie, ’t is weer tijd om de kinderen op te halen.

12:18 Weer thuis, brood eten.

12:49 Weer naar school en meteen door naar een afspraak.

14:19 Was opvouwen, 2e was uit de machine, beddengoed-was erin.

14:50 Kinderen uit school halen.

15:45 Limonade en wat lekkers aan de kinderen gegeven. Zwemspullen gepakt en naar het zwembad. Misschien is inmiddels de storing verholpen en kan ik nog even langs het stadsdeelkantoor voor mijn rijbewijs.

19:27 Zo het avond eten is inmiddels op, Gerard heeft gekookt. De vaatwasser is in geruimd en water voor de koffie gezet. Ik ben ontzettend moe, maar toch kijken of het voor 20:00 lukt om de 2 wassen op te hangen, dan ben ik echt klaar voor vandaag. Gerard douchet de kinderen en brengt ze naar bed.

20:30 Klaar! Ik kan het bijna niet geloven!

Sorry, the comment form is closed at this time.